Selectiewagen

 • Klanttevredenheid en kwaliteit staat voorop
 • Wij zorgen dat alles naar wens is
 • Wij gaan verder dan anderen

Wanneer je een selectiewagen gaat bestellen, wil je zeker weten of deze geschikt is voor jouw werkzaamheden. Dit zal geen probleem zijn wanneer je een selectiewagen aankoopt bij ons als landbouwmechanisatiebedrijf te Slootdorp, vlak bij Alkmaar. Bij LMB Doornbos beschikken we namelijk over de middelen om maatwerk te verrichten. Zo kun jij de selectiewagen bestellen die perfect is voor jouw landbouwbedrijf en vervolgens zorgeloos aan de slag gaan.

Interesse in een selectiewagen?

Bel ons op +31 (0)227 581398ofVraag een offerte aan

De meest geschikte selectiewagen bestellen

Bij het bestellen van een selectiewagen heeft iedereen andere eisen en voorkeuren. Aangezien klanttevredenheid en kwaliteit bij ons van enorm  belang zijn, willen wij precies inspelen op jouw voorkeuren. Zolang niet alles naar wens is, willen wij blijven werken zodat elk detail in orde is. Deze betrokken dienstverlening geldt niet alleen voor onze selectiewagens, maar ook voor andere producten in ons assortiment zoals banden of kistenkantelaars. Daarbij kun je ook altijd mooie aanbiedingen vinden op onze occasiepagina.

Wij staan voor jou klaar

Wil jij een selectiewagen bestellen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze medewerkers door te bellen naar +31 (0)227 581398 of een e-mail te sturen naar info@lmbdoornbos.nl. Daar helpen wij je snel verder wanneer je mogelijk met vragen zit en vinden we het perfecte apparaat voor jouw landbouwbedrijf.

 • Selectiewagen

  Selectiewagen gemaakt voor een bomenkwekerij.

 • Selectiewagen

  Selectiewagen opmaat gemaakt voor een klant, kan gebruikt worden met stoeltjes en ligbedden.
  Uitgebreid met een kappenspuit.
   

 • Go to top