Kistenwagen

 • Klanttevredenheid en kwaliteit staat voorop
 • Wij zorgen dat alles naar wens is
 • Wij gaan verder dan anderen

Om een goede kistenwagen te bestellen, moet je bij een specialist zijn. Ons landbouwmechanisatiebedrijf te Slootdorp, vlak bij Alkmaar, beschikt over het aanbod om jou te voorzien van de perfecte machine. Bij LMB Doornbos bieden wij een betrokken dienstverlening aan waarbij we ingaan op al jouw wensen en verzoeken. Door maatwerk te leveren kunnen wij tot in het kleinste detail een hoge kwaliteit verzorgen. Een kistenwagen bij ons bestellen is daarom zeker de juiste keuze.

Kom bij ons de perfecte kistenwagen voor jou bestellen

Het is belangrijk dat wanneer je een kistenwagen gaat bestellen, dat de afmetingen van deze wagen compatibel zijn met jouw kisten. Daarom kun je altijd even contact opnemen met onze medewerkers om samen te bespreken wat je nodig hebt. Dan kunnen we je doorverwijzen naar het meest geschikte product in ons assortiment of zelfs maatwerk leveren. Wij streven hierbij altijd naar de hoogste kwaliteit. Dat geldt niet alleen als je een kistenwagen gaat bestellen, maar ook bij onze vele andere producten zoals een wiedbed of een selectiewagen.

Bestel bij ons het nodige materiaal

Je merkt het al; wanneer je een kistenwagen gaat bestellen bij ons, krijg je gegarandeerd het goede materiaal. Als je een bestelling wilt plaatsen, kun je altijd terecht bij onze medewerkers via het telefoonnummer +31 (0)227 581398 of e-mailadres info@lmbdoornbos.nl. Kijk ook zeker eens bij onze occasies voor interessante en scherp geprijsde aanbiedingen.

 • Broccoli-/koolwagen 6 kisten

  Een kistenwagen voor de oogst van broccoli of kool,
  geschikt voor 6 kisten.

 • Kistenwagen kantelbaar

  Een kistenwagen voor 5 kisten, met stuurbare as en kantelbaar frame.

 • Go to top